Personal training

Heb jij een specifiek doel op sport of lifestyle gebied, of wil jij nu eindelijk een perfecte techniek aanleren? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Met behulp van een van onze Personal trainers gaan wij ervoor zorgen dat jij jouw doelstelling behaalt.

Het programma dat voor jou wordt samengesteld is persoonlijk en compleet op jouw behoefte afgesteld.  Hoewel wij verschillende pakketten aanbieden qua duur van training en de hoeveelheid sessies, hebben wij maar een doel voor ogen: jou zo optimaal mogelijk faciliteren.

Hoe ziet jouw traject er uit?

Eerst zullen we een analyse maken van je huidige lifestyle, zowel op sport als op voedingsgebied. Om vervolgens een plan op te stellen ten behoeve van jouw doelen.

Naast de Personal Trainingslessen, zal er ook een schema opgesteld worden (mits dit de wens is) zodat jezelf ook aan de slag kan in de sportzaal. Daarnaast gaan we ook inzoomen op je voeding en hoe je dit aan kunt passen om bijvoorbeeld wat kilo’s te verliezen, of juist aan te komen. Maar ook voor spieropbouw is een Personal Trainingstraject uitermate geschikt! Door jouw richtlijnen te geven leren wij jou wat bewuste keuzes zijn, en wat je al die tijd minder doelgericht hebt aangepakt. Hierdoor ga jij gedurende het traject zelf beslissen wat je eet. Door middel van een applicatie die je hiervoor gebruikt, zal je zicht hebben in wat je je lichaam qua voeding geeft.

Zit jij op het puntje van stoel, en popel je om te gaan beginnen? Kom direct in de benen en loop bij ons binnen voor het maken van een intakegesprek..! Wij kunnen niet wachten op jou te helpen!